Επίσκεψη στον χώρο του σχολείου μας από την κυρία Κατερίνα Παπαποστόλου και τις Ζω.Ε.Σ.

Την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023 η κυρία Κατερίνα Παπαποστόλου, η οποία είναι εκπαιδευτικός, πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια σκύλων και ιδρύτρια της ΑΜΚΕ Ζω.Ε.Σ, επισκέφτηκε τον χώρο του σχολείου μας. Παρουσίασε σε όλα τα παιδιά δράσεις βιωματικής προσέγγισης με τους τρεις σκύλους της που είναι όλοι τους πιστοποιημένοι και εγκεκριμένοι από το ΥΠΑΙΘ για όλα τα σχολεία γενικής και ειδικής αγωγής της χώρας.

Με γνώμονα τη φράση που χαρακτηρίζει τη φιλοζωική της δράση << Μια μικρή αλλαγή και μία ελάχιστη πράξη αγάπης και συμπόνοιας ο καθένας μας και αλλάζει ξαφνικά ολόκληρος ο κόσμος!>>, τα παιδιά ενημερώθηκαν για την εκπαίδευση που μπορεί να έχουν τα ζώα και συγκεκριμένα οι σκύλοι και για τις πραγματικές ανάγκες ενός αδέσποτου ζώου ενώ ήρθαν σε επαφή με τους τρεις σκύλους με τους οποίους έπαιξαν και διασκέδασαν.

Τέλος, τα παιδιά όλων των τάξεων ευαισθητοποιήθηκαν στα φιλοζωικά θέματα που αφορούν στα αδέσποτα ζώα και έμαθαν πόσο σημαντικό είναι να στηρίζουμε και να βοηθάμε φιλοζωικούς και φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...